Antena 3 CNN Show Tabloid Cătălin Botezatu a bătut-o pe Bianca Drăguşanu: A lăsat-o fără un dinte

Cătălin Botezatu a bătut-o pe Bianca Drăguşanu: A lăsat-o fără un dinte

Cătălin Botezatu a bătut-o pe Bianca Drăguşanu: A lăsat-o fără un dinte
27 Apr 2010   •   18:22

Cătălin Botezatu a ?altoit-o? pe Bianca Drăguşanu, scriind astfel un nou capitol al relaţiei tumultoase dintre cei doi. Acestea sunt informaţiile prezentate de Cancan marţi, care promite că la miezul nopţii va veni şi cu imagini pentru a ilustra ceea ce s-a întâmplat. Mai mult, potrivit informaţiilor publicaţiei amintite, Bianca s-ar fi dus la Timişoara pentru a-şi repara un dinte. Altercaţia a avut loc duminică seara, când Botezatu s-ar fi dus la Bianca acasă şi i-ar fi aplicat ?o corecţie?.

Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu sunt unul dintre cuplurile mondene ale României, care au ţinut, în ultima perioadă, capul de afiş al tuturor publicaţiilor de scandal. De curând, cei doi au anunţat că se despart, apoi păreau că se împacă. Se poate spune că Botezatu s-a ţinut de cuvânt... Creatorul de modă i-a promis în trecut ?o corecţie? Biancăi. Chiar şi Bianca era sigură că dacă ar fi prins-o ar fi ciufulit-o. Cel puţin asta a declarat în imaginile de mai jos:



Botezatu a bătut-o pe Bianca
Redactorul-şef de la Cancan Adrian Artene a intrat în legătură telefonică la Acces Direct, unde a spus că Bianca într-adevăr a fost bătută de Bote.



Botezatu în urmă cu o lună: O călcam în picioare. Bianca a avut noroc că nu a venit acasă după Capatos!


Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close