Antena 3 CNN Show Tabloid Ce a pățit Mariana Moculescu din cauza pozelor deocheate

Ce a pățit Mariana Moculescu din cauza pozelor deocheate

Ce a pățit Mariana Moculescu din cauza pozelor deocheate
06 Sep 2016   •   18:33

Sătulă de scandalurile sexuale din ţară, Mariana, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, şi-a luat lumea în cap. Şi-a căutat norocul ba în Germania, ba în Italia, însă pe unde a trecut a întâlnit doar aventurieri. Mai nou, femeia se plânge că actualul amorez, Massimiliano Lorenzini (51 de ani), a vrut să-i tragă o mamă de bătaie, din cauza trecutului ei neortodox, scrie Click.

Mariana Moculescu (48 de ani) a părăsit România în 2013, sătulă de scandalurile cu fostul ei soţ, compozitorul Horia Moculescu, care o acuza că-i fură brânza din frigider, dar şi hârtia igienică. În plus, se certase la cuţite şi cu fostul iubit, Cristi Marin, care a susţinut că ea mai face sex şi pe bani. Numai că, nici peste hotare, femeia nu şi-a găsit liniştea. A bifat o aventură cu un neamţ, în Germania, iar acum are o relaţie cu năbădăi, cu inginerul italian Massimiliano Lorenzini. Între ei s-au încins spiritele zilele trecute.

Contactată de reporterii Click!, Mariana ne-a povestit cu groază despre recentul scandal din căminul conjugal, după ce Cristi Marin, fostul ei partener de viaţă, a publicat pe Internet imagini cu ea în sânii goi: “Pozele acelea au reuşit să îmi facă mult rău. După ce au fost publicate acele imagini m-am certat foarte tare cu Massimiliano, mi-a zis că sunt o femeie uşoară. Atunci a încercat să îmi dea şi o palmă, iar în acele momente i-am zis de vreo zece ori să iasă afară din casă. Astea au fost ultimele cuvinte pentru că am decis să pun punct relaţiei, după un an”. 

×
Subiecte în articol: poze scandal
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close