Antena 3 Show Tabloid Cel mai în vogă artist a fost dat de gol: Se afișează cu femei, dar preferă bărbații

Cel mai în vogă artist a fost dat de gol: Se afișează cu femei, dar preferă bărbații

01 Oct 2016   •   16:29
Cel mai în vogă artist a fost dat de gol: Se afișează cu femei, dar preferă bărbații
Sursa foto: Foto: Instagram

Se pare că relația parcă desprinsă din Paradis dintre Rihanna și rapper-ul Drake este doar de fațadă! 

Cea care susține acest lucru este Aja Murai, un model care a primit o propunere cât se poate de surprinzătoare din partea echipei faimosului muzician.

”Managerul lui mi-a făcut o propunere incredibilă! Am fost invitată să intru în ”haremul” lui și să beneficiez de călătorii gratuite în toată lumea și de o recompensă bănească generoasă. Credeam inițial că presupunea să fiu o groupie, dar am descoperit ulterior că de fapt grupul lui de ”admiratoare” nu este altceva decât un grup de ”bărbi”, de femei care se prefac că sunt iubitele lui. Eu n-am acceptat să fac așa ceva! În schimb, mi-am dat seama că Rihanna a acceptat să joace asemenea rol”, a declarat Aja Murai, potrivit okmagazine.ro.

Modelul nu s-a putut abține și a comentat o fotografie cu Drake și Rihanna, care a fost postată luna trecută: ”Trebuie să vă spun că relația lor este o făcătură. Drake este de fapt homosexual. Mi-am dat seama de acest lucru din secunda în care l-am întâlnit, este foarte evidentă preferința lui pentru bărbați. Iar suspiciunile mele s-au adeverit atunci când am primit acea propunere din partea managerului său.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close