Antena 3 CNN Show Tabloid "Celentano" explică de ce cânta Cristi Boureanu în arestul poliției

"Celentano" explică de ce cânta Cristi Boureanu în arestul poliției

"Celentano" explică de ce cânta Cristi Boureanu în arestul poliției
17 Iun 2017   •   12:11

Adrian Vancică, cel care-l interpretează pe Celentano din Las Fierbinţi, a reacţionat după ce a văzut filmul în care Cristi Boureanu cânta în arestul Poliţiei. În stilul caracteristic, Vancică a comentat imaginile.

”Eu vă spun, după ce iei un pumn în gură cânţi mai bine ca oricine. Dl Boureanu e la audieri!”, a spus actorul. În noaptea în care a fost dus de către poliţişti la secţie, Boureanu a trecut de la o intensă meditaţie la cântat. Asta deoarece a început să fredoneze o melodie de vitejie, cel mai probabil pentru a mai prinde puţin curaj. De asemenea, din intonaţia sa şi din felul în care şi-a îndreptat una din mâini, toată lumea a considerat că ex-politicianul e gata-gata să plece la... „luptă“, sustine Văncică.

Fostul deputat Cristian Boureanu, cercetat pentru ultraj în urma scandalului cu poliţişti care au oprit în trafic maşina în care se afla, pe care i-a insultat şi lovit, rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile.

Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, contestaţia lui Cristian Boureanu la măsura arestării preventive, decizia instanţei fiind definitivă, astfel că fostul deputat rămâne în arest pentru 30 de zile.

Scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, când poliţiştii rutieri au oprit pentru un control de rutină maşina în care acesta era pasager.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis, sâmbătă dimineaţă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului deputat, care este acuzat de ultraj.

×
Subiecte în articol: Cristi Boureanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close