Antena 3 Show Tabloid Ce nu se știe de fapt de starea de sănătate a Danielei Crudu: ”Fața Danielei este absolut praf făcută”

Ce nu se știe de fapt de starea de sănătate a Danielei Crudu: ”Fața Danielei este absolut praf făcută”

16 Feb 2020   •   16:33
Ce nu se știe de fapt de starea de sănătate a Danielei Crudu: ”Fața Danielei este absolut praf făcută”

Daniela Crudu a fost bătută crunt de către iubitul ei croat, Seco Dubravko, cauzându-i leziuni foarte grave la nivelul feței, în urmă cu o săptămână, în data de 9 februarie 2020.

Cruduța a sunat la 112 la 05:30 dimineața. A fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Cristi Brancu, prezentatorul TV de la Antena Stars, a făcut mărturisit incredibile despre starea de sănătate a Danielei Crudu.

”Am vorbit cu unul dintre cadrele medicale care au fost acolo la momentul la care Daniela Crudu a venit. Este vorba despre un nas fracturat, la care ea va trebui din nou să se opereze, pentru că omul a lovit foarte tare. Nu știu ce înseamnă pentru acest croat două lovituri în bordul mașinii, dar fața Danielei este absolut praf făcută. Ați aflat despre ochii ei care erau efectiv plini de plăgi și de cheaguri de sânge, în urma acestor lovituri despre care ea vorbește. 

Când a ajuns Daniela Crudu la acest spital s-a plâns că iubitul croat a bătut-o, dar mai târziu a venit către cadrele medicale cu o explicație mai nuanțată, că poate nu a fost chiar așa, că totuși ar trebui să se gândească mai bine. Nu putem să credem că este decât o chestiune de frică în sufletul Danielei Crudu”, a spus el, conform Ciao.ro.

×
Subiecte în articol: batuta Daniela Crudu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close