Antena 3 CNN Show Tabloid Daniela Gyorfi a rămas din nou însărcinată (VIDEO)

Daniela Gyorfi a rămas din nou însărcinată (VIDEO)

Daniela Gyorfi a rămas din nou însărcinată (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
28 Iul 2010   •   09:55

Deşi a pierdut trei sarcini până acum, Daniela Gyorfi nu vrea să renunţe la visul de a fi mămică. Artista este din nou însărcinată, iar ecografiile au arătat că până in acest moment totul decurge normal. Tatăl este, desigur, veşnicul "amic" al Danielei, George Tal.

Deşi îşi doreşte foarte mult să fie mămică, artista a aflat întâmplător că este însărcinată.

"Mi s-au descoperit nişte probleme la ficat şi m-am dus la control. Atunci doctoriţa mea mi-a spus că sunt însărcinată", a spus Gyorfi, citată de libertatea.ro.

După ce a trăit de trei ori experienţa traumatizantă a pierderii sarcinii, Daniela nu mai vrea să lase nimic la voia întâmplării. 

"Am făcut ecografie săptămânal şi mi s-a spus că totul este OK. Să sperăm că va fi bine, îmi doresc foarte mult un copil!", a spus artista, adăugând, însă, că este prea devreme să se bucure.

"Abia după luna a patra mă pot pronunţa. Tocmai de aceea, prefer ca până atunci să fiu mai rezervată în declaraţii", a mai spus Gyorfi.

Chiar dacă se feresc să vorbească despre acest subiect, Daniela Gyorfi şi George Tal speră ca de această dată şansa să le surâdă.



Observator


×
Subiecte în articol: insarcinata
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close