Antena 3 CNN Show Tabloid Din puşcărie, la tribunal: Tolea Ciumac vrea custodia copilului pe care îl are cu fosta soţie (VIDEO)

Din puşcărie, la tribunal: Tolea Ciumac vrea custodia copilului pe care îl are cu fosta soţie (VIDEO)

Din puşcărie, la tribunal: Tolea Ciumac vrea custodia copilului pe care îl are cu fosta soţie (VIDEO)
11 Mar 2010   •   12:00


A ieşit din puşcărie şi a ajuns la tribunal. La exact un an de când a fost arestat, Tolea Ciumac a fost la procesul pentru custodia fiului de trei ani pe care îl are cu fosta soţie, Magda. Păstează aceeaşi agresivitate faţă de jurnalişti. Tolea i-a ameninţat pe reporteri înainte de intra în sala de judecată.

Proaspăt ieşit din închisoare, Tolea pare să fi revenit la vechile obiceiuri. "Să nu vă apropiaţi de mine, că vă sparg camera", le-a spus Tolea jurnaliştilor prezenţi. A fost un semn că detenţia nu l-a ajutat pe luptător să uite rănile trecutului.

Cert este că Tolea vrea să se bucure de fiul său, Saşa, aşa cum o făcea înainte să ajungă după gratii.

"Îl iubesc prea mult pe Saşa încât să-l las fără mamă, dar o s-o fac sub atenta mea supraveghere. Asta încerc să fac acum", a spus Tolea.

Înainte să fie arestat, instanţa hotărâse ca Saşa să stea la Tolea până la finalizarea procecesului de divorţ, dar procesul nu s-a încheiat. Între timp, luptătorul a mers la închisoare, iar de copil a avut grijă Magda. Acum că e liber, Tolea are toate drepturile să-l ia înapoi pe Saşa.

Tocmai de aceea Magda le-a cerut judecatorilor să-i acorde ei custodia. Dar asta nu înseamnă că nu o să-l lase şi pe Tolea să-l vadă.

"Nu am de ce să neg, Tolea îl iubeşte foarte mult pe Saşa, cred că ar face chiar orice pentru Saşa. (...) Copilul nu-l voi da niciodată de lângă mine, i-l voi da să-l vadă, să se ocupe de el, să se plimbe cu el. Niciodată nu i-am interzis şi nici nu o să-i interzic", a spus Magda Ciumac.

Ca să arate că este un bun părinte, Tolea le-a spus judecătorilor că va locui în Slatina, în Olt, şi că în scurt timp îşi va lua şi o slujbă.

La cine va rămâne copilul, vom afla la sfârşitul lui martie.



Observator


×
Subiecte în articol: inchisoare copil custodie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close