Antena 3 CNN Show Tabloid Fiica lui Cristian Boureanu a comis-o din nou. De data asta a fost pedepsită aspru de mama ei

Fiica lui Cristian Boureanu a comis-o din nou. De data asta a fost pedepsită aspru de mama ei

Fiica lui Cristian Boureanu a comis-o din nou. De data asta a fost pedepsită aspru de mama ei
Sursa foto: foto: click.ro
15 Dec 2016   •   08:19

Cu siguranţă, la Ioana Boureanu nu va ajunge Moş Crăciun anul acesta! Fata lui Cristi Boureanu nu a fost prea cuminte, iar comportamentul ei nu l-a deranjat doar pe tatăl ei, dar se pare că şi pe mama sa, Irina. Fata lipseşte de la şcoală şi are rezultate proaste la învăţătură, scrie Click!.

Irina pare a fi ajuns la vorbele fostului ei soţ, Cristi Boureanu, după ce acesta a altoit-o pe fată în plină stradă, pe data de 12 septembrie. Dacă atunci îi lua partea cu înverşunare şi  spunea că Ioana este o fată cuminte, iată că roata s-a întors, iar fosta doamnă Boureanu întâmpină probleme din cauza comportamentului rebel al Ioanei.

Mai precis, elevă în clasa a X-a la Liceul Internaţional de Informatică, ea are nenumărate absenţe şi rezultate “mediocre” la învăţătură, după cum s-ar fi exprimat profesorii ei. “Ioana nu s-a lecuit de chiulit. Lipseşte destul de mult de la şcoală şi are note proaste la anumite materii, chiar şi de patru. La informatică şi la matematică este praf”, au declarat, pentru Click!, câţiva colegi de-ai Ioanei.

Şi asta nu e tot! Colegii fetei au povestit că Ioanei îi place la fel de mult băutura cu “grade” iar pentru faptul că a venit ameţită acasă, mama ei a pedepsit-o. “A fost la balurile altor şcoli, de unde a venit băută acasă, iar maică-sa s-a supărat şi a pedepsit-o să nu mai iasă din casă. Culmea, la balul şcolii ei nici nu a mai ajuns”, au mai spus adolescenţii.

×
Subiecte în articol: Ioana Boureanu cristian boureanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close