Antena 3 CNN Show Tabloid Fiica lui Michael Jackson rupe tăcerea: Tatăl meu a fost ucis!

Fiica lui Michael Jackson rupe tăcerea: Tatăl meu a fost ucis!

Fiica lui Michael Jackson rupe tăcerea: Tatăl meu a fost ucis!
Sursa foto: Foto: Facebook / Paris Jackson
24 Ian 2017   •   19:49

Paris Jackson avea doar 11 ani când tatăl ei, Michael Jackson, a murit. Era anul 2009. În primul interviu acordat publicației Rolling Stone, Paris a dezvăluit mai multe elemente neștiute din viața megastarului.

Printre altele, Paris dă vina și pe labelul AEG live, care a organizat turneul de revenire “This is it”, care, susține ea, l-a epuizat.

În plus, Paris Jackson dă vina și pe doctorul lui Michael, Conrad Murray.

Paris susține că familia a pierdut greșit un proces, în urma căruia s-a ajuns la concluzia că Michael Jackson a murit din vina proprie.

Dar Paris Jackson susține că AEG live nu își tratează normal artiștii și că îi epuizează până la limita umană. Ba chiar susține că Justin Bieber – și el artist al AEG live – este în pericol.

În plus, Paris folosește cuvinte mari și acuză de crimă.

“Tatăl meu vorbea mereu despre oameni care ar fi dorit să îl dovedească. Și la un moment dat chiar a spus că urmează să fie ucis. Toate indiciile arată în această direcție. Știu că sună a conspirație și o enormitate, dar adevărații fani și familia știu exact. A fost o înscenare.”

În schimb, Paris Jackson recunoaște că nu poate arăta exact cine l-a omorât pe tatăl ei, dar a explicat că acesta avea o avere de miliarde și că mulți oameni s-au transformat în dușmani.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close