Antena 3 CNN Show Tabloid Fosta soție a lui Pomohaci, mărturisire-șoc despre căsătoria cu preotul: "Îi plăcea... "

Fosta soție a lui Pomohaci, mărturisire-șoc despre căsătoria cu preotul: "Îi plăcea... "

Fosta soție a lui Pomohaci, mărturisire-șoc despre căsătoria cu preotul: "Îi plăcea... "
26 Noi 2018   •   19:33

Intr-un interviu acordat unei emisiuni TV, Ileana Matus, fosta sotie a lui Cristian Pomohaci, a vorbit despre casatoria cu preotul.

Ileana Matus si preotul Cristian Pomohaci au fost casatoriti cativa ani, insa mariajul lor a esuat. Motivul clar nu a fost dezvaluit de niciunul dintre ei, insa fosta sotie a lasat de inteles ca pur si simplu nu s-au potrivit.

Intrebata daca l-a suspectat vreodata pe preot ca i-ar placea barbatii, cantareata de muzica populara a dat un raspuns vag.

"Cand m-am casatorit cu el, am avut un vis, ca orice femeie, mi-af fi dorit o familie, mi-as fi dorit un barbat ca oricare dintre noi. (...). Nu e un om violent, ii plac povestile. (...). El era mai curios, era mai curios in ceea ce priveste omul. Ii placea vedetismul, sa fie sus, sa fie la inaltime, probabil ca noi toti care vrem sa ajungem undeva. (...). Pot sa vorbesc in momentul in care il prind in fapt, dar asa ce pot sa spun?", a spus Ileana Matus, fosta sotie a lui Cristian Pomohaci, conform stirilekanald.ro.

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close