Antena 3 CNN Show Tabloid Fotografiile cu fiica sa de 15 ani care l-au scandalizat pe Cristian Boureanu - FOTO

Fotografiile cu fiica sa de 15 ani care l-au scandalizat pe Cristian Boureanu - FOTO

Fotografiile cu fiica sa de 15 ani care l-au scandalizat pe Cristian Boureanu - FOTO
Sursa foto: sursa: Facebook
14 Sep 2016   •   09:38

Cristi Boureanu are probleme şi nu-şi mai poate ţine fiica în frâu, pe Ioana, o adolescentă rebelă, în vârstă de 15 ani. Cei doi au ajuns, luni seară, la Poliţie, după un scandal în plină stradă.

Oamenii legii au intervenit, la sesizarea jandarmilor, căci fata striga ca din gură de şarpe să fie salvată. Boureanu a fost escortat de patru maşini ale Poliţiei, la Secţia 2, pentru declaraţii, scrie Gândul.info.

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a detaliat povestea din punctul de vedere al fostului politican: "Ioana şi-a schimbat radical comportamentul în ultimul timp când se supăra cu taică-su îl şantaja şi pleaca la maică-sa, Irina. Ea are un anturaj foarte dubios de prieteni.

Se întâlneşte cu prieteni care fumează, consumă alcool, îşi pierd nopţile prin Centrul Vechi iar alţii se şi droghează. Nu este pentru prima dată când Ioana fuge de acasă, situaţii de genul asta au tot avut loc în ultimul timp. Ioana nu mai ascultă de taică-su. Se îmbracă foarte provocator, cu sânii pe afară, se machiază vulgar.

Câteva dintre fotografiile cu Ioana de pe site-urile de socializare care par să confirme această variantă, pe Gandul.info

×
Subiecte în articol: Cristi Boureanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close