Antena 3 Show Tabloid Fotomodel filmat în plină partidă de sex - VIDEO

Fotomodel filmat în plină partidă de sex - VIDEO

23 Feb 2010   •   18:28
Fotomodel filmat în plină partidă de sex - VIDEO fotomodel
IMAGINI INTERZISE MINORILOR // De pe podium, în dormitor. Iar de acolo, în văzul tuturor. Este povestea uneia dintre cele mai celebre fotomodele din China, care, aparent fără acordul său, a ajuns protagonista unor imagini nu tocmai decente apărute pe Internet.

Cariera lui Zhai Ling, căreia i se mai spune şi "Shuo Shuo", a prins contur în 2008. Atunci, ea a fost considerată cea mai frumoasă femeie de la salonul "Beijing Auto Show". Ulterior, numele ei a devenit din ce în ce mai cunoscut în China.

Acum, însă, fotomodelul se află în mijlocul unui adevărat scandal, după ce pe Internet au fost publicate câteva imagini în care este surprinsă în plină partidă de sex.

Se pare că înregistrarea, care durează câteva minute, a fost făcută în urmă cu trei ani, iar bărbatul din imagini ar fi fost iubitul lui "Shuo Shuo" din acea perioadă.FOTOMODEL FILMAT ÎN TIMP CE FACE SEXPentru mai multe materiale video, accesaţi www.videonews.ro.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close