Antena 3 CNN Show Tabloid Gest unic făcut de Ilie Năstase la 72 de ani, pentru noua sa logodnică: ”E prima dată când fac asta”

Gest unic făcut de Ilie Năstase la 72 de ani, pentru noua sa logodnică: ”E prima dată când fac asta”

Gest unic făcut de Ilie Năstase la 72 de ani, pentru noua sa logodnică: ”E prima dată când fac asta”
30 Noi 2018   •   16:32

Ilie Năstase (72 de ani) nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a trece peste divorţul cu scandal de Brigitte Sfăt şi şi-a găsit alinarea în braţele Ioanei Simion (43 de ani), noua sa iubită.

Vineri, "Nasty" a vorbit despre gestul unic pe care l-a făcut pentru femeia care-i este cu 29 de ani mai tânără. Recunoscut pentru relaţiile şi escapadele pe care le-a avut de-a lungul timpului, despre primul lider mondial din istoria tenisului spunându-se că a avut peste 2.000 de femei, Ilie Năstase susţine că a venit timpul să investească în ceea ce poate fi ultima relaţie de dragoste serioasă a vieţii. Iar în acest sens a decis că e momentul să facă ce nu a făcut pentru nicio altă femeie, iar numele Ioanei şi l-a tatuat pe mâna stângă.

"E primul meu tatuaj. Şi singurul", a spus Năstase, vineri, în momentul în care reporterii curioşi i-au văzut tatuajul cu numele noii iubite, scrie GSP.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close