Antena 3 CNN Show Tabloid Gestul pe care îl face după sex şi te scoate din minţi e dovada că te iubeşte. Psihologii au analizat situaţia

Gestul pe care îl face după sex şi te scoate din minţi e dovada că te iubeşte. Psihologii au analizat situaţia

Gestul pe care îl face după sex şi te scoate din minţi e dovada că te iubeşte. Psihologii au analizat situaţia
de P.O.    |    23 Ian 2012   •   12:48

După o partidă înflăcărată de sex partenerul tău se întoarce cu spatele la tine şi adoarme imediat? Nu trebuie să te enervezi, pentru că este o dovadă clară că te iubeşte.

Chiar dacă ţi-ai dori să te ţină în braţe, să îţi spună cât de mult te iubeşte sau cât de bună a fost partida de sex, simplul fapt că adoarme spune mai multe decât ai fi vrut tu să auzi, cred psihologii.

Aceştia au făcut un studiu online, la care au participat aproape 500 de oameni, care şi-au păstrat anonimatul. Ei consideră că atunci când adorm după o partidă de sex se gândesc la stabilitate, şi nicidecum nu sunt nepăsători.

"Faptul că unul din parteneri adoarme imediat după ce a făcut sex este dovada clară că este foarte ancorat în relaţie. Dacă nu ar face acest lucru, probabil că s-ar gândi la un viitor partener sexual", a declarat unul din cercetătorii de la Universitatea de Michigan.




×
Subiecte în articol: viata sexuala studii psihologi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close