Antena 3 CNN Show Tabloid Giselle Bündchen își cere scuze pentru criticarea modelelor de pe Instagram 

Giselle Bündchen își cere scuze pentru criticarea modelelor de pe Instagram 

Giselle Bündchen își cere scuze pentru criticarea modelelor de pe Instagram 
20 Iun 2018   •   16:21

Supermodelul Giselle Bündchen își cere scuze după comentariile pe care le-a făcut despre flota de modele din generația "Instagram" a acestei ere.

Într-un interviu acordat  recent, supermodelul a respins platforma de  Instagram în general, spunând că sora ei mai mică a creat contul pentru ea și că "dacă ar fi fost după mine, ar fi doar poze cu apusuri de soare". De asemenea, ea a spus și că: "Nu este generația mea-trebuie să fiu sinceră în legătură cu asta. Sunt mai în vărstă, mai înțeleaptă și dacă ar trebui să mă promovez în modul în care fetele din ziua de azi trebuie să o facă, nu aș face-o.” 

 

Nu este surprinzător că Giselle a primit reacții negative pentru comentariile sale și a trebuit să-și ceară scuze. "Intenția mea a fost pur și simplu să spun că vin dintr-o generație mai veche și nu sunt pricepută din punct de vedere tehnologic. Eu admir generația mai tanără și abilitatea ei de a gestiona toate cererile adăugate de social media. Nu simt niciodată că sunt mai înțeleaptă decât cineva și cred că noi toți învătăm" a scris ea într-un tweet. 

Sursă: Cosmopolitan 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close