Antena 3 CNN Show Tabloid Honorius Prigoană, poveste de dragoste cu o femeie căsătorită (VIDEO)

Honorius Prigoană, poveste de dragoste cu o femeie căsătorită (VIDEO)

Honorius Prigoană, poveste de dragoste cu o femeie căsătorită (VIDEO)
08 Dec 2009   •   18:20

Honorius Prigoană are lumea la picioare. Studiază în America la o universitate de succes, tatăl lui este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România şi multe femei ar da orice să aibă parte de atenţia lui. Însă Honorius pare că şi-a găsit deja sufletul-pereche, un suflet care a fost până de curând al altuia.

Dragostea e oarbă! Şi o ştie foarte bine Honorius Prigoană, care a lăsat deoparte orice gând şi s-a aruncat cu capul înainte într-o relaţie cu o femeie căsătorită. Iar după multe luni de iubire, Corina s-a convins că Honorius are intenţii serioase în ceea ce o priveşte, aşa că a cerut divorţul.

Corina a divorţat, iar căsătoria ei a fost mai mult de formă. De fapt, ea s-a măritat cu acel băiat ca să-l ajute să obţină şi el permisul de rezidenţă în America.

Tot în America s-au cunoscut şi cei doi. Studenţi la două facultăţi de renume, Corina şi Honorius s-au îndrăgostit nebuneşte de cum s-au văzut şi nimic nu a putut sta în calea relaţiei lor. Iar viitorul sună bine pentru cei doi amorezi. Corina a obţinut divorţul, iar iubitul ei este un moştenitor fericit. Tatăl lui are o avere estimată la 160 de milioane de euro. În plus, nu îşi dă cu părerea când vine vorba de relaţiile de iubire ale copiilor lui.

Şi cum Honorius şi Corina par foarte decişi să rămână împreună, nu este exclus să aflăm în curând că Silviu Prigoană va deveni bunic.


Observator

×
Subiecte în articol: casatorie poveste de dragoste
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close