Antena 3 CNN Show Tabloid Imagini de senzație cu Virgil Iantu și fiica lui! “Jasmina este mai mult decât pot să-mi doresc“

Imagini de senzație cu Virgil Iantu și fiica lui! “Jasmina este mai mult decât pot să-mi doresc“

Imagini de senzație cu Virgil Iantu și fiica lui! “Jasmina este mai mult decât pot să-mi doresc“
28 Iun 2018   •   15:23

Gazda emisiunii „ Câștigă România“, de pe TVR 2, ne-a dat șansa să asistăm la un episod din viaţa lui de tată, alături de un co-star simpatic.

Facem poze și separat?“. Pentru că da, fiica ado­lescentă a lui Virgil Ianţu este, la cei 13 ani ai săi, o domnișoară cochetă și fotogenică, pentru care ședinţa foto pentru noi a fost și un prilej de a-și mări colecţia personală de portrete. Până la urmă, Instagram rules și o face mai ales în lumea puștilor puși la punct cu teho­logia. Ne-am distrat să-i cunoaștem așa, din această postură de tată nu neapărat exigent, dar care are grijă să tragă de mânecă, și de fiică nu neapărat neascultătoare, dar care mai are divergenţe cu părinţii. Tocmai asta ne-a plăcut la Virgil și Jasmina, atunci când i-am invitat la o lecţie de golf, la clubul Ste­jarii: să-i descoperim sinceri, necenzuraţi. Iar vouă vă propunem un interviu ca o lecţie pentru orice părinte de adolescent crescut în această eră a consumului și a tehnologi­ei.

POZELE AICI.

×
Subiecte în articol: fiica
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close