Antena 3 CNN Show Tabloid Indiscreţie la nivel înalt: Lenjeria Principesei Margareta a României, în baia premierului Gordon Brown

Indiscreţie la nivel înalt: Lenjeria Principesei Margareta a României, în baia premierului Gordon Brown

Indiscreţie la nivel înalt: Lenjeria Principesei Margareta a României, în baia premierului Gordon Brown
Sursa foto: Principesa Margareta ºi Gordon Brown
28 Ian 2010   •   10:47

Presa din Marea Britanie a scos la lumină detalii interesante din viaţa primului ministru Gordon Brown. O biografie neoficială redactată de Tom Bower a dezvăluit detalii intime din tinereţea oficialului britanic şi modul în care viaţa acestuia a fost influenţată de mama lui.

Una din aceste întâmplări o are în prim plan pe Principesa Margareta, fiica mai mare a regelui Mihai al României , cu care Gordon Brown ar fi trăit o poveste de dragoste în anii `70, informează Daily Mail.

Se pare că premierul nu ieşea din cuvântul mamei sale, o femeie extrem de severă, care îl ţinea în permanenţă sub control. Chiar şi în timpul facultăţii, aceasta îi făcea vizite dese în campus pentru a-l verifica.

În timpul uneia din aceste vizite, mama actualului premier, Elisabeth, a descoperit în baia fiului său lenjeria intimă a unei femei. Se pare că aceasta aparţinea chiar Principesei Margareta a România, care pe vremea aceea avea o relaţie cu Gordon Brown.

Tânărul Brown nu a recunoscut că lenjeria intimă i-ar fi aparţinut Principesei Margareta şi i-a spus mamei sale că obiectele ar fi ajuns în baia lui din greşeală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gordon Brown
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close