Antena 3 CNN Show Tabloid Instanța a decis în cazul Ioanei Boureanu! Ce se întâmplă cu fiica fostului politician

Instanța a decis în cazul Ioanei Boureanu! Ce se întâmplă cu fiica fostului politician

Instanța a decis în cazul Ioanei Boureanu! Ce se întâmplă cu fiica fostului politician
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Boureanu
07 Apr 2017   •   14:29

După luni bune de deliberări și un proces destul de tensionat, presărat de scandaluri care mai de care mai spumoase, instanța a decis cum se va împărți custodia Ioanei Boureanu.

Conform decizie date, magistrații au decis să împartă custodia Ioanei. ”Dispune exercitarea autorităţii părinteşti asupra minorei de către ambii părinţi. Stabileşte locuinţa minorei, la domiciliul reclamantei. Stabileşte contribuţiile părinţilor la acoperirea nevoilor minorei, contribuţii ce se vor presta în natură, începând cu 23.09.2016 până la majoratul minorei, după cum urmează: tatăl va asigura cheltuielile de educaţie şi de îngrijire a sănătăţii copilului, iar mama va asigura cheltuielile privind asigurarea traiului zilnic şi îngrijirea zilnică a minorei. Obligă pârâtul (Cristian Boureanu, n. red.) la cheltuieli de judecată către reclamantă în sumă de 1250 lei”, este decizia, pe scurt, dată de magistrați.

Cristi Boureanu s-a declarat încântat de ceea ce au decis judecătorii. ”Întotdeauna eu am plătit școala și cheltuielile Ioanei. Nu am luat niciun ban de la Irina, iar acum lucrurile au fost stabilite clar. Din păcate, dacă Ioana nu vrea să meargă la școală, nu am niciun fel de putere să o conving. Apreciez că judecătoarea a înțeles ce dorea cu adevărat mama Ioanei, iar decizia data mi se pare că are în vedere interesele copilului, care vor rămâne în sarcina mea, ca și până acum”, a declarat Cristi Boureanu, potrivit SpyNews.

Cristian Boureanu trece prin momente dificile din cauza fetei sale, Irina, tânăra reușind, în ultima perioadă, să fie un adevărat izvor de scandaluri. Cu toate acestea, Cristian Boureanu nu este supărat pe ea, ci, culmea, pe imposibilitatea, legală, de a o aduce pe calea cea dreaptă.

×
Subiecte în articol: cristian boureanu Ioana Boureanu custodie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close