Antena 3 CNN Show Tabloid Ioana Boureanu își joacă părinții pe degete! De data asta, nici mama nu-i mai face nazurile

Ioana Boureanu își joacă părinții pe degete! De data asta, nici mama nu-i mai face nazurile

Ioana Boureanu își joacă părinții pe degete! De data asta, nici mama nu-i mai face nazurile
Sursa foto: Foto: Ioana Boureanu/facebook
26 Mar 2017   •   18:01

Chiar dacă a decis să se mute la mamă după ce tatăl său i-a aplicat o corecţie, iată că Ioana Boureanu nu poate sta departe nici de cel care a crescut-o timp de cincisprezece ani. În urmă cu două săptămâni, adolescenta s-a întors în vechiul cămin, scrie click.ro.

Din septembrie şi până-n prezent, adolescenta locuieşte la mama ei, Irina, după ce şi-a acuzat tatăl de violenţă, fugind astfel din casa în care a locuit timp de cincisprezece ani. Surpriză însă, tânăra a hotărât să-şi ierte tatăl şi să se întoarcă la el. Ce-i drept, liceanca îşi joacă părinţii pe degete şi face un fel de ping-pong cu ei: o preferă pe mami pentru că-i oferă libertate, însă l-a iertat pe tati fiindcă-i dă bani!

”Mama ei nu-i dă bani. Ioana se împrumută pentru mâncare, pentru ieşirile în oraş cu prietenii. La un moment dat, Ioana i-a spus maică-sii ”dacă nu-mi dai bani, nu mă mai duc la şcoală”, iar  Irina i-a spus ”ia, să te văd!”. S-a întors la tatăl ei, însă nu definitiv. A dormit acolo, a venit de mai multe ori să mănânce cu el”, spun surse apropiate familiei.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close