Antena 3 Show Tabloid Mihai Constantinescu a împlinit 73 de ani. Cum a fost prins în pat cu Anastasia Lazariuc

Mihai Constantinescu a împlinit 73 de ani. Cum a fost prins în pat cu Anastasia Lazariuc

04 Ian 2019   •   16:19
Mihai Constantinescu a împlinit 73 de ani. Cum a fost prins în pat cu Anastasia Lazariuc

Mihai Constantinescu împlinește astăzi, 4 ianuarie, vârsta de 73 de ani și este la fel de popular ca în tinerețe. A lansat șlagăre nemuritoare, a trecut prin cumpene mari cu sănătatea, dar acestea sunt nimic pe lângă evenimentele uluitoare din viața amoroasă.

Despre relația lui cu Anastasia Lazariuc a curs multă cerneală, însă adevărata bombă a explodat când cei doi au fost prinși în pat de Mihaela Constantinescu, soția de atunci a lui Mihai, scrie Click!.

A rămas în relaţii bune şi cu fosta soţie, Mihaela Constantinescu, de care a divorţat în 2003, dar alături de care a mai continuat să locuiască, până în 2008. Vraja şi iubirea dintre cei doi s-a rupt într-o zi din anul 1990, când Mihaela Constantinescu a venit acasă şi a găsit-o în par, lângă Mihai, pe nimeni alta decât pe Anastasia Lazariuc.

Solista de Peste Prut devenise febleţea solistului şi abia peste ani cei doi au recunoscut că între ei a fost ceva mai mult decât o colaborare profesională.

Artista a rememorat într-un interviu momentul când a fost surprinsă în pat cu Mihai Constantinescu, de către soția acestuia, Mihaela. "Un moment penibil, pe care nu o să mi-l iert niciodată, mai ales că am insistat foarte tare să plec cu taxiul. În noaptea aia nu s-a întâmplat nimic între noi", a declarat Anastasia.

Mihai Constantinescu a spus și varianta lui despre noaptea de pomină. “Venise un prieten din Germania și Anastasia era distrusă. Ea venise la mine cu șoferul. Erau patru oameni de culcat în două paturi și o canapea. Prietenul meu din Germania dormea într-un pat, soferul - pe canapea. Rămânea să o culc pe Anastasia în pat și eu în cadă. Așa că ne-am culcat în același pat. A fost cea mai nevinovată noapte”, a spus Mihai Constantinescu.

Versiunea soției artistului este însă cu totul asta: „M-am întors acasă dimineață și îi spusesem lui Mihai să nu vină să mă ia, pentru că era frig în aeroport și nu voiam să răcească. Când am intrat în casă, ea era pe patul meu, abia ieșită din duș, cu halatul meu de baie, cu părul strâns cu clamele mele, cu papucii mei. Și lângă ea, în pat, era, somnoros, bărbatul meu. Ea, la 6 dimineață, mi-a zâmbit și mi-a spus: «Bună dimineață, musafir de dimineață!»", a povestit Mihaela.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close