Antena 3 CNN Show Tabloid Multă au fost șocați de faptul că Nelu Curcă s-a călugărit. Actorul din serialul "La Bloc" rupe tăcerea și spune tot adevărul - Cum arată acum!

Multă au fost șocați de faptul că Nelu Curcă s-a călugărit. Actorul din serialul "La Bloc" rupe tăcerea și spune tot adevărul - Cum arată acum!

Actorul Mihai Coadă, cunoscut pentru personajul Nelu Curcă din serialul "la Bloc" și-a schimbat viața total după ce s-a retras din televiziune.

Multă au fost șocați de faptul că Nelu Curcă s-a călugărit. Actorul din serialul "La Bloc" rupe tăcerea și spune tot adevărul - Cum arată acum!
15 Dec 2019   •   17:12

Acesta a vorbit despre viața sa de acum într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. 

“Nu m-am călugărit, chiar dacă am îmbrăcat rasă la strană. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat să cântăm cu corul de la mănastire în spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucureşti. Ca să nu apărem pe scenă oricum, ne-au confecţionat rase de la Mănăstire. Şi atunci am primit canon, ca atunci când suntem la strană să fim îmbrăcaţi în rasă. Aici particip doar la o parte din activităţile mănăstirii, vin la slujbe, duminica şi în sărbătorile religioase. Nu am un nume pentru că nu sunt închinoviat (n.r. – nu a depus jurământul).

Dacă aş fi primit măcar statutul de frate sau rasofor, atunci într-adevăr era altceva. Dar eu am familia în Ploieşti, sunt căsătorit, am un băiat şi o fată şi două nepoţele. Una de 6 ani şi una de 4, Bianca Maria şi Sofia Maria, care se uită şi ele la serial în reluare, cum o fac şi alţi copii, şi nu le vine să creadă cât de mare este diferenţa între ce văd la tv şi ce au în faţă. Fetei mele i s-a năzărit la un moment dat să facă teatru şi am sfătuit-o să nu se apuce. A făcut finanţe-bănci, n-a vrut să aibă şef şi şi-a făcut un restaurant. Iar băiatul e IT-ist, e o pasiune mare. Amândoi sunt bine”, a declarat Mihai Coadă, care își petrece aproape tot timpul la Mănăstirea Turnu.

×
Parteneri
Data de la care românii vor putea călători fără viză în SUA!
x close