Antena 3 CNN Show Tabloid Poliţistul pamfletar, trimis în faţa judecătorilor! Cine vrea să îl vadă condamnat pe Marian Godină

Poliţistul pamfletar, trimis în faţa judecătorilor! Cine vrea să îl vadă condamnat pe Marian Godină

Poliţistul pamfletar, trimis în faţa judecătorilor! Cine vrea să îl vadă condamnat pe Marian Godină
14 Sep 2016   •   08:28

Cel mai îndrăgit poliţist din România, Marian Godină, care a reuşit să răstoarne un sistem găunos după ce a demascat faptul că şefii l-au sancţionat pentru că nu a "percutat" la nişte persoane cu pile, are probleme cu legea, potrivit Spy News.

Agentul pamfletar, care a arătat şi o altă faţă a Poliţiei Române, a fost dat în judecată recent de un anume Mihai Ivănescu, din judeţul Argeş. Respectivul îi solicită poliţistului despăgubiri morale, după ce s-ar fi regăsit în una dintre povestioarele amuzante scrise de omul legii.

Proces cu un fiu de milionar
Nu este prima dată când "băieţii buni" îi pun gând ău lui Marian Godină. Agentul a fost dat în judecată şi de o beizadea din Braşov, fiul unui afacerist celebru. Băiatul de bani gata, care a avut o relaţie de lungă durată cu Sylvia (ex-A.S.I.A.), a fost "premiat" cu un dosar penal de agentul Godină în perioada în care visa să o ducă la altar pe frumoasa blondă. Revoltat, fiul de şmecher i-a dat în judecată pe poliţiştii care l-au trimis în faţa procurorilor - Marian Godină şi Alin Dubit. Instanţa a constatat, însă, că oamenii legii procedaseră corect şi a dispus: "Respinge recursul declarat de petentul B.R.C. împotriva sentinţei penale nr. 355/25 iunie 2009 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine".

×
Subiecte în articol: Marian Godina proces
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close