Antena 3 CNN Show Tabloid Probleme în ?paradisul? de la Izvorani? Irinel Columbeanu o ameninţă pe Moni cu divorţul (VIDEO)

Probleme în ?paradisul? de la Izvorani? Irinel Columbeanu o ameninţă pe Moni cu divorţul (VIDEO)

Probleme în ?paradisul? de la Izvorani? Irinel Columbeanu o ameninţă pe Moni cu divorţul (VIDEO)
Sursa foto: Monica Columbeanu
17 Feb 2010   •   15:53

Ilie şi Amalia Năstase ar putea avea concurenţă serioasă la titlul de "divorţul anului". Ziarele scriu azi că şi Iri şi Moni s-ar putea despărţi. Domnul Columbeanu ar fi supărat că soţia sa nu prea stă pe-acasă. Şi-acum un filmuleţ apărut în presă pune iar paie pe foc. CIAO a reuşit să o filmeze pe Monica în ipostaze tandre alături de un miliardar londonez.

Papparazi de la CIAO au filmat-o pe Monica la Londra. Soţia lui Irinel, scriu cei de la Cancan, a petrecut două nopţi într-un club select alături de misteriosul domn din imagini, iar la ieşire, s-au îmbrăţişat tandru.

Aceste imagini ar putea să nu pice tocmai bine pentri că, scrie de data aceasta Libertatea, Irinel e deja sătul să stea singur. Ar fi supărat pe soţia sa pentru că pierde nopţile prin cluburi alături de sora ei, Ramona, şi de prietenul acesteia.

Mai, mult, reporterii Libertatea scriu că Irinel i-ar fi i-a cerut soţiei sale să accepte divorţul, dar ar fi renunţat după ce a fost ameninţat de Monica că nu-l va mai lăsa să-şi vadă fiica.

Oricum, de când Monica stă cu Irina în apartamentul din Piaţa Victoriei al miliardarului, cea mică merge la Izvorani doar în vizită.



Observator

×
Subiecte în articol: divort Londra
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close