Antena 3 CNN Show Tabloid Răsturnare de situație în cazul Boureanu. Decizia radicală luată de fiica fostului politician, Ioana

Răsturnare de situație în cazul Boureanu. Decizia radicală luată de fiica fostului politician, Ioana

Răsturnare de situație în cazul Boureanu. Decizia radicală luată de fiica fostului politician, Ioana
Sursa foto: Foto captura Antena 1
28 Iul 2017   •   12:15

Cristian Boureanu trece prin momente din ce în ce mai grele. Astfel, după ce magistrații au decis ca fostul politician să rămână în arest, moralul acestuia a căzut la pământ.

"Cristian suferă enorm. Încearcă să se țină tare atunci când vorbește cu iubita lui, dar moralul lui este la pământ. Mă tem că o să îl lase nervii, s-a închis foarte mult în el, nu mai vorbește cu nimeni, e tot timpul trist, e într-o stare deplorabilă din acest punct de vedere”, a declarat un apropiat de-al fostului politician, pentru spynews.ro.

Mai mult decât atât, disperarea lui Cristi Boureanu este cu atât mai mare cu cât, acum, fiica lui, Ioana, a luat decizia să se împace cu el și, în semn de susținere, s-a mutat alături de Laura Dincă. ”De când a fost arestat Cristi, Ioana și-a luat hainele și stă alături de Laura, în apartamentul lor. Acum, micuța regretă enorm problemele pe care i le-a creat tatălui său, cu atât mai mult cu cât magistrații judecă și în funcție de ce s-a petrecut în celelalte procese ale lui, iar acestea nu îi fac deloc bine”, a mai spus acesta.

×
Subiecte în articol: cristian boureanu Ioana Boureanu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close