Antena 3 Show Tabloid Reacția lui Ilie Năstase, după ce a fost prins sărutându-se cu noua iubită: „Soția mea e prin Turcia cu un iubit. Eu să stau ca prostul, să mă uit?”

Reacția lui Ilie Năstase, după ce a fost prins sărutându-se cu noua iubită: „Soția mea e prin Turcia cu un iubit. Eu să stau ca prostul, să mă uit?”

15 Aug 2018   •   12:38
Reacția lui Ilie Năstase, după ce a fost prins sărutându-se cu noua iubită: „Soția mea e prin Turcia cu un iubit. Eu să stau ca prostul, să mă uit?”

Ilie Năstase trăiește iubirea la cote maxime! Celebrul tenismen a oferit o reacție exclusivă pentru www.spynews.ro, imediat după ce noi am pus mâna pe cele mai hot imagini cu el și cu noua cucerire. 

„Am sărutat-o? Eu credeam că ea m-a sărutat pe mine. Eu am fost înainte cu mai multe domnişoare, nu ştiu care este ultima cu care am fost. Arăta bine, nu? Eu mă încurc cu femei urâte?!
Dânsa este şoferiţa mea. Am angajat-o şoferiţă, că eu nu am voie să conduc pentru că eu nu am permis.
Acela este geamantanul cu care am dus nişte lucruri la fosta soţie, lucruri pe care i le-am furat de fapt.

După poze vă daţi seama dacă este iubită sau şoferiţă. O fi iubită, nu ştiu. Poate şi mai mult o să fie, nu ştiu. Noi începem aşa.
Divorţul este peste o lună. În momentul în care cineva bagă divorţ, nu mai ai nicio treabă. Dar pe soţia mea aţi văzut-o că e prin Turcia cu un iubit? Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?

Eu nu prea pot la vârsta mea să fac nimic, doar să ţin pe cineva de mână, cel mai mult pot să sărut pe cineva. Eu nu pot să fac nimic, mi-a trecut timpul. Doar pot să admir o domnişoară şi să fiu drăguţ cu ea, atât.
Mie îmi place ca eu să fiu cele care ia legătura cu ele, nu ele.
Ne-am văzut o dată. Dacă eu mă văd cu o persoană asta nu înseamnă că e iubitul sau iubita mea. Ne-am sărutat prieteneşte. N-am mai sărutat pe buze de...ăhăăă, demult. Noi nu ne-am simţit buzele, am fost aproape de buze. Doar am întrebat-o dacă a fost bună mâncarea” a spus Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru www.spynews.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close