Antena 3 CNN Show Tabloid Semne obscene în fața nepotului lui Traian Băsescu

Semne obscene în fața nepotului lui Traian Băsescu

Semne obscene în fața nepotului lui Traian Băsescu
03 Mar 2017   •   16:44

Bogdan Ionescu, cunoscut prin oraș drept Syda nu este doar fostul ginere al lui Traian Băsescu, ci și tatăl nepoților lui. După despărțirea de Elena Băsescu, Syda a primit acceptul de a-și vizita copiii ori de câte ori dorește. La una dintre vizite, Syda nu s-a comportat tocmai adecvat de față cu nepotul fostului președinte.

Zilele trecute, profitând de vremea frumoasă de afară, Bogdan Ionescu și-a sunat cel mai probabil fosta soție și a cerut permisiunea să-l scoată în oraș pe fiul lui, de numai doi ani. Syda l-a dus în parc ca un părinte conștiincios, însă nu la spațiul de joacă, ci la o terasă de fițe din Herăstrău, unde își chemase niște vechi prieteni.

Din imaginile obținute de Libertatea, se pare că nici Syda, nici prietenii lui, nu au depășit momentul adolescenței și nu conștientizează nici acum că sunt persoane mature, unii dintre ei cu copii. Așa se face că, în loc să-l distreze pe Trăienel, Syda și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, Răzvan Pătru, au început să se dea în stambă și să-și împartă semne obscene. Fostul soț al Elenei Băsescu a fost filmat de prietenul lui în momentul în care ridica degetul mijlociu, fără să-i pese de prezența micuțului, care privea inocent toată scena.

×
Subiecte în articol: nepot syda
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close