Antena 3 CNN Show Tabloid Telenovelă în Vaslui. Preotul gelos a cerut testul ADN. Răspunsul preotesei l-a lăsat fără cuvinte

Telenovelă în Vaslui. Preotul gelos a cerut testul ADN. Răspunsul preotesei l-a lăsat fără cuvinte

Telenovelă în Vaslui. Preotul gelos a cerut testul ADN. Răspunsul preotesei l-a lăsat fără cuvinte
13 Sep 2018   •   13:32

Un preot gelos din județul Vaslui solicită verificarea paternității fiului său, iar demersul este demn de o adevărată telenovelă. Pentru ca totul să capete accente tragi-comice, preoteasa este secretară la Primăria Comunei Stănilești, iar presupusul bărbat cu care l-ar fi înșelat pe preot este chiar viceprimarul comunei, Costică Tofan. 

Comunitatea locală este pusă pe jar, conform site-ului vremeanouă.ro. Întreaga comună vuiește, iar gurile rele spun că Mihaela Sălaru, ”femeie isteață și juristă pricepută”, ar fi stabilit o relație mult prea… apropiată cu viceprimarul comunei. În urmă cu doar câteva luni, secretara Sălaru a plecat în concediu de maternitate, fiind mămica unui mândru fecior. Numai că soțul acesteia, preotul Sălaru Ștefan, este ferm convins că nu este totul în regulă, astfel că s-a decis să ceară efectuarea unui test ADN. Bărbatul suspectează că băiatul născut de preoteasă nu ar fi al său.

Preoteasa a refuzat solicitarea soțului său. Între timp, viceprimarul nu mai are nici el nopți liniștite. Are acasă o soție și trei fiice, iar sătenii sunt revoltați de o asemenea situație: ”Ce e în Primărie la noi? Noi îi plătim pe acești oameni să muncească pentru comună sau să se iubească unii cu alții prin instituție? Rușine! Prefectura ar trebui să-i controleze!”

Gurile rele spuneau de multă vreme, pe la colțuri, că viceprimarul ar fi fost cucerit iremediabil de preoteasă și face tot posibilul pentru a-i intra acesteia în grații. Mai mult, se pare că primăria era coordonată, cu adevărat, chiar de preoteasă, datorită farmecelor sale.

În urmă cu doar câteva zile, la Judecătoria Huși a fost înregistrat un dosar care încinge și mai mult spiritele. Preotul Ștefan Dan Sălaru o acționează în instanță pe Mihaela Sălaru, propria soție, pentru un motiv care dă apă la moară cârcotașilor: contestarea paternității!

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close