Antena 3 CNN Show Tabloid Tudor Gheorghe, dezvăluiri incendiare despre perioada în care a consumat heroină: ”Mi-e și groază când mă gândesc. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă”

Tudor Gheorghe, dezvăluiri incendiare despre perioada în care a consumat heroină: ”Mi-e și groază când mă gândesc. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă”

Tudor Gheorghe, dezvăluiri incendiare despre perioada în care a consumat heroină: ”Mi-e și groază când mă gândesc. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă”
30 Dec 2019   •   11:40

Tudor Gheorghe a povestit cum a rugat doi medici să îi injecteze heroină pentru a experimenta ceea ce trăiește un personaj care se droghează.

”Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri…”, a mărturisit Tudor Gheorghe.

”A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Mi-e groază și când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi și nu îmi dau seama cum se poate”, a recunoscut muzicianul.

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe heroina
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close