Antena 3 CNN Show Vedetă Antena 1, atacată cu pietre în Centrul Vechi al Capitalei! ”Am fost ciuruiți!”

Vedetă Antena 1, atacată cu pietre în Centrul Vechi al Capitalei! ”Am fost ciuruiți!”

Dan Negru a trecut prin momente nu foarte plăcute în weekend-ul care a trecut. Realizatorul TV de la Antena 1 s-a trezit sub o ploaie de pietre, în timp ce se plimba liniștit prin Centrul Vechi al Capitalei.

Vedetă Antena 1, atacată cu pietre în Centrul Vechi al Capitalei! ”Am fost ciuruiți!”
de Laura Dinu    |    14 Iul 2020   •   13:05

Realizatorul TV, Dan Negru, a ieșit la plimbare prin Capitală în weekend alături de un prieten din Istanbul. Aceștia au mers și prin Centrul Vechi, unde aveau de gând să ia prânzul. Însă planurile le-au fost stricate repede de o femeie care a început, din senin, să arunce cu pietre spre ei.

Totul s-a întâmplat când Andreo, prietenul vedetei Antena 1, a vrut să facă o fotografie lângă o clădire veche. 

Dan Negru a reușit să filmeze toată scena și a postat-o pe o rețea socială, cu mesajul: ”Adrenalina pe care o găsești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra”.

”Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume.

La vreo 40 de ani , omu' e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism.

Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual , slăbuț, cu ochelari à la John Lennon.

Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr....ne-am trezit ciuruiți de pietre 

De asta zic, adrenalina pe care o găsești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra”, scrie realizatorul TV pe rețeaua socială. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume. La vreo 40 de ani , omu' e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism. Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual , slăbuț, cu ochelari à la John Lennon. Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr....ne-am trezit ciuruiți de pietre ??? De asta zic, adrenalina pe care o găsești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra ??? #româniapitorească

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan) pe

 

 

×
Subiecte în articol: Dan Negru pietre atacat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close