Antena 3 CNN Show Vedetă Kanal D, concediată! Avea prea multe fițe. Își chema mereu mama la platou

Vedetă Kanal D, concediată! Avea prea multe fițe. Își chema mereu mama la platou

Probleme mari pentru una dintre cele mai frumoase vedete Kanal D. Aceasta a fost dată afară sau mai exact forțată să plece în urma mai multor dispute cu reprezentanții emisiunii Bravo ai stil.

Vedetă Kanal D, concediată! Avea prea multe fițe. Își chema mereu mama la platou
de Anca Andrei    |    29 Iul 2020   •   01:20

Este vorba despre Călina, nepoata lui Petre Roman și fiica designerului Catinca Roman. Tânăra era cotată cu mari șanse la câștigarea competiției și deși nu au fost difuzate încă episoadele în care aceasta nu mai apare, surse citate de CanCan susțin că a fost pusă pe liber pentru că avea prea multe fițe.

”Calina era foarte plină de ea. După fiecare ceartă își chema mama la platou. Catinca venea, dar în afară să stea pe o canapea nu făcea nimic altceva. A tot amenințat că ea pleacă din competiție. Asta până când staff-ul n-a mai suportat fițele și au lăsat-o să plece. Păcat de ea că era una dintre candidatele la marele premiu, dar se pare că nu știe să piardă cu demnitate”, susțin sursele CanCan.

Călina Dumitrescu este fata Catincăi Roman, rezultată din relația cu coregraful Petre Dumitrescu de care s-a despărțit în urmă cu mult timp. Cele două sunt foarte apropiate și își povestesc absolut orice. Ambele au povestit public că au o relație foarte specială și că între ele este o uniune mamă fiică extrem de puternică.

Relația dintre Călina și Catinca Roman este una foarte specială

„Am avut o relaţie bună, a fost un copil cuminte şi un bebeluş cuminte, nu mi-a fost complicat, a fost şocul mare la adolescenţă… Sunt apropiată de Calina, îmi spune tot. Vreau pentru ea să fie fericită atât, să înveţe cum să îşi facă viaţa fericită. Independenţa financiară, o bat la cap cu asta. Este foarte important ca o femeie să fie independentă financiar. Cred că o să îşi găsească drumul ei, eu când mi-am schimbat stilul de viaţă a văzut ce efect a avut în viaţa mea” , a mărturisit Catinca Roman, în urmă cu mai mult timp.

Același lucru a fost întărit și de Călina, care a vorbit foarte frumos despre mama ei de fiecare dată.

„Când am orice fel de problemă cu mama vorbesc. Cred că problemele mi le creez eu singură…. problema cu Instagramul, cu băieţii, sunt situaţii şi situaţii… Am studiat muzica opt ani de zile. Mama este un exemplu, este un om foarte bun, prea bun. E mama şi îmi place totul la ea.”,  a povestit și Călina Roman.

 

 

 

×
Subiecte în articol: kanal D bravo ai stil calina dumitrescu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close