Antena 3 Show Veste minunată de la Casa Regală a României. Cum a fost surprins nepotul regelui Mihai, alături de soția sa

Veste minunată de la Casa Regală a României. Cum a fost surprins nepotul regelui Mihai, alături de soția sa

09 Iul 2020   •   09:10
Veste minunată de la Casa Regală a României. Cum a fost surprins nepotul regelui Mihai, alături de soția sa
Sursa foto: Alina-Maria de Roumanie

Fostul principe Nicolae a anunțat luna trecută că el și soția lui, Alina-Maria Binder, vor deveni curând părinți. Aceștia au realizat o ședință foto, Alina fiind acum în a 5-a lună de sarcină.

Ședința foto a fost făcută într-un lan de lavandă. ”Minunea iubirii, minunea vieții ❤️ Să ne bucurăm în fiecare clipă”, a scris Alina-Maria de Roumanie pe pagina sa de Facebook.

Imaginile postate au primit foarte multe aprecieri și comentarii: ”Felicitări! Sarcină ușoară!”, ”Să vină cu bine”, ”Felicitări, cuplu minunat!”, ”Vine pe lume un prințișor!”, ”Să fiți sănătoși, dragilor!”, au fost câteva dintre mesaje.

Fostul principe Nicolae și Alina Binder, soția lui, vor deveni pentru prima dată părinți

”Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai”, a transmis principele Nicolae.

Cine e Nicholae Medforth-Mills

Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani. În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care i-a retras nepotului său Nicolae titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”, fiind exclus din linia de succesiune la Coroana României.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close