Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Boston Celtics câştigă al doilea meci în deplasare, în finala Conferinţei de Est

Boston Celtics câştigă al doilea meci în deplasare, în finala Conferinţei de Est

Boston Celtics câştigă al doilea meci în deplasare, în finala Conferinţei de Est
19 Mai 2010   •   13:41

Boston Celtics a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în finala NBA, după ce a învins cu 95-92 Orlando Magic şi a preluat conducerea cu 2-0 în finala Conferinţei de Est, cu două victorii consecutive în deplasare.

Paul Pierce a înscris 22 din cele 28 de puncte ale sale în prima repriză şi a adus un avantaj important pentru Celtics în confruntarea "cel mai bun din şapte partide". "Eram pregătiţi pentru intensitatea la care urmau ei să joace. Nu ne vom culca pe o ureche acum", a declarat Pierce.

Dwight Howard şi-a revenit după un prim joc slab şi a înscris 30 de puncte, însă "magicienii" au fost ţinuţi la un procentaj de doar 39% al aruncărilor şi au o misiune aproape imposibilă dacă doresc să se califice pentru al doilea an consecutiv în finala NBA.

Carter şi Redick au terminat cu câte 16 puncte fiecare pentru Orlando, în timp ce Rajon Rondo a reuşit 25 de puncte şi opt pase decisive pentru Boston Celtics.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boston Celtics Orlando Magic
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close