Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Boston Celtics înving Orlando Magic cu 96-84 şi se califică în finala NBA (VIDEO)

Boston Celtics înving Orlando Magic cu 96-84 şi se califică în finala NBA (VIDEO)

Boston Celtics înving Orlando Magic cu 96-84 şi se califică în finala NBA (VIDEO)
Sursa foto: boston
29 Mai 2010   •   13:55

Boston Celtics şi-au asigurat, vineri, locul în finala NBA după o victorie entuziasmantă în faţa celor de la Orlando Magic. Învinşi în ultimele două partide ale seriei şi în evidentă pierdere de viteză, Celtics au profitat din plin de avantajul terenului propriu şi, graţie unei evoluţii de excepţie a rezervei Nate Robinson, au câştigat confortabil.
Celtics au câştigat primele trei meciuri ale seriei, dar după aceea au pierdut două consecutive şi păreau să scape situaţia de sub control. Meciul şase a fost, însă, unul perfect pentru Boston. Cu Paul Pierce în formă de invidiat, 31 de puncte, şi Ray Allen autor a 20 de puncte, Boston s-a desprins decisiv atunci când pe teren era Nate Robinson. Fostul Knick l-a înlocuit pe accidentatul Rondo şi a înscis 13 puncte în 13 minute, fiind imposibil de oprit. Prestaţia bună a lui Dwight Howard, 28 de puncte şi 12 recuperări, nu a fost de ajuns pentru Orlando, care ratează şansa de a juca a doua finală de NBA în ani consecutivi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA finala Boston Celtics Orlando Magic
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close