Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Boston Celtics la un pas să elimine Cleveland Cavaliers din play-off-ul NBA

Boston Celtics la un pas să elimine Cleveland Cavaliers din play-off-ul NBA

Boston Celtics la un pas să elimine Cleveland Cavaliers din play-off-ul NBA
12 Mai 2010   •   14:46


Boston Celtics a dus Cavaliers în pragul eliminării din play-off-ul NBA, după victoria categorică, scor 120-88, obţinută în Cleveland. Pentru "Cavaleri" grijile sunt cu atât mai mari cu cât eliminarea l-ar putea determina pe starul LeBron James să se transfere la o altă echipă în sezonul viitor. James este unul dintre jucătorii de top care ar putea alege să devină liber de contract în acest an, iar mulţi experţi consideră că o ratare a finalei NBA ar conta mult în decizia jucătorului de a părăsi echipa.

Boston l-a anihilat pe James şi a defilat spre o victorie uimitoare, marţi, ducând scorul general la 3-2 pentru Boston, în timp ce fanii gazdelor şi-au huiduit favoriţii.

Meciul şase al semifinalei Conferinţei de Est va avea loc la Boston, joi. Câştigătoarea disputei pe sistemul "cel mai bun din şapte partide" va întâlni Orlando Magic în finala Conferinţei.

Ray Allen a fost principalul marcator al meciului, cu 25 de puncte, în timp ce defensiva lui Boston l-a limitat pe James la doar 15 puncte. "Nu trebuie să revenim la Cleveland (n.r. pentru meciul 7). Trebuie să tratăm următoarea partidă ca şi cum ar fi ultima. Nu ne permitem să lăsăm cea mai bună echipă din sezonul regulat să joace ultimul meci pe teren propriu", a declarat Kevin Garnett, de la Boston Celtics.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boston Celtics Cleveland Cavaliers
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close