Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Boston îi strică debutul lui Shaquille O'Neal la Cleveland. Cavaliers - Celtics: 89-95 (VIDEO)

Boston îi strică debutul lui Shaquille O'Neal la Cleveland. Cavaliers - Celtics: 89-95 (VIDEO)

Boston îi strică debutul lui Shaquille O'Neal la Cleveland. Cavaliers - Celtics: 89-95 (VIDEO)
Sursa foto: kevin garnett
28 Oct 2009   •   10:56

Propulsaţi de Kevin Garnett în mare formă, foştii campioni, Celtics, au învins acolo unde acest lucru este poate cel mai greu. Echipa din Boston a trecut de Cleveland Cavaliers destul de uşor, în ciuda unui meci excelent făcut de vedeta gazdelor, LeBron James. Meciul de pe Quicken Loans Arena a reprezentat debutul oficial pentru echipele lor al lui Shaquille O'Neil, Jamario Moon şi Rasheed Wallace.
Cavaliers au început decent meciul şi după primul sfert aveau un avantaj de şapte puncte. A venit, însă, revirimentul Celtics, iar James şi O'Neil nu s-au putut opune unor Paul Pierce şi Ray Allen "furioşi" în atac. După sfertul al treilea, Boston avea deja un şapte puncte, avantaj care n-a mai putut fi răsturnat pe final de "cavaleri". Principalul marcator al lui Cleveland a fost LeBron James, cu 38 de puncte, în timp ce pentru oaspeţi Pierce a adăugat 23.

Lakers şi-au primit inelele de campioni
Tot marţi s-a jucat şi primul derby local al anului, între campionii de la Los Angeles Lakers şi cocitadinii Clippers. Lipsiţi de aportul principalei lor speranţe, Blaker Griffin, primul draft-pick al anului, Clippers nu au putut produce surpriza. Pentru Lakers, însă, momentul zilei a fost primirea inelelor de campioni pentru titlul din sezonul trecut motiv de mare bucurie pentru starurile de la Hollywood, prezente în tribune.
Lakers au câştigat meciul de pe Staples Center cu scorul de 99-92, cu Kobe Bryant (33 de puncte) şi Andy Bynum (26 puncte) în mare formă. Clippers pot fi mulţumiţi, totuşi, de acest meci, ei reuşind să se ţină foarte aproape de Lakers ca scor timp ce trei sferturi, Bryant şi compania desprinzându-se doar pe final.

Rezultate complete NBA
Cleveland Cavaliers - Boston Celtics: 89-95
Dallas Mavericks - Washington Wizards: 91-102
Portland Trailblazers - Houston Rockets: 96-87
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers: 99-92
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close