Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Calificare pentru Nuggets în finala Conferinţei de Vest după 124-110 cu Mavericks (VIDEO)

Calificare pentru Nuggets în finala Conferinţei de Vest după 124-110 cu Mavericks (VIDEO)

Calificare pentru Nuggets în finala Conferinţei de Vest după 124-110 cu Mavericks (VIDEO)
Sursa foto: carmelo anthony
14 Mai 2009   •   12:08

Cunoaştem deja prima finalistă a Conferinţei de Vest, după ce Denver Nuggets au obţinut joi victoria cu numărul patru în seria cu Dallas Mavericks. Echipa din Denver şi-a revenit bine după înfrângerea din meciul anterior şi a trecut destul de uşor de o echipă ţinută pe umeri de Dirk Nowitzki. Adversara învingătorilor de miercuri va fi câştigătoarea duelului dintre Los Angeles Lakers şi Houston Rockets.
Gazdele au decis partida încă din primele două sferturi, când au luat un avans de 14 puncte, de care au ţinut cu abilitate până la final. Cu doi jucători extrem de periculoşi, Carmelo Anthony (30 de puncte) şi Chaucey Billups (28 de puncte şi 12 pase decisive), Nuggets au fost irezistibili în condiţiile în care şi ceilalţi jucători au jucat foarte bine, Martin, Nene şi Smith marcând şi ei peste 15 puncte. Cu totul altă poveste la Mavricks, însă, de unde doar Nowitzki a strălucit, cu 32 de puncte, în timp ce Kidd şi Bass s-au descurcat şi ei onorabil, restul echipei fiind sub aşteptări.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close