Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Carmelo Anthony o conduce pe New York Knicks spre a doua victorie consecutivă

Carmelo Anthony o conduce pe New York Knicks spre a doua victorie consecutivă

Carmelo Anthony o conduce pe New York Knicks spre a doua victorie consecutivă
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mar 2011   •   13:42

New York Knicks pare să fi ieşit din perioada dificilă, obţinând cea de-a doua victorie consecutivă, 120-116, împotriva lui New Jersey Nets. Carmelo Anthony a fost adevăratul lider al echipei din Medison Square Garden, înscriind 39 de puncte pentru a doua oară la rând.

Nu doar Anthony a prins o seară excelentă. Extrema din New York a fost excelent secondată de Chauncey Billups, care a încheiat meciul cu 33 de puncte şi 6 pase decisive, în timp ce Amare Stoudemire a contribuit cu 23 de puncte la succesul lui Knicks. De cealaltă parte, Anthony Morrow a reuşit 30 de puncte şi 5 recuperări, iar centrul Brook Lopez a marcat 26 de puncte.

Atlanta Hawks a învins pe teren propriu pe Orlando Magic cu scorul de 85-82. A fost un posibil preview al meciului direct dintre cele două echipe din primul tur al playoffului, în acest moment un duel direct părând foarte probabil. Prin victoria de miercuri noapte, Josh Smith&co au un avantaj psihologic, reuşind să se impună în trei din cele patru întâlniri din sezonul regulat.

La finalul meciului de la Philips Arena, fostul jucător al celor de la Hawks, Dominique Wilkins, a fost lovit de un fan, care s-a dovedit a fi un fost arbitru NBA, acesta susţinând că are de primit bani din partea victimei sale. Purtătorul de cuvânt al celor din Atlanta a declarat că agresorul „a fost arestat imediat şi luat în custodie de poliţie”, iar Wilkins a scăpat fără a fi rănit.

LeBron crede că Derrick Rose merită să fie MVP

Apropierea finalului sezonului regulat intensifică discuţiile în ceea ce priveşte jucătorul care va fi desemnat MVP. LeBron James crede că Derrick Rose merită această distincţie, liderul celor de la Bulls.

Cred că Derrick Rose merită să fie MVP. Este incredibil cea a făcut pentru echipa lui, care a avut multe accidentări şi cu toate acestea este pe primul loc în Est şi joacă un baschet foarte bun”, a declarat jucătorul lui Miami Heat.

Derrick Rose, care are medii de 25 de puncte, 7,9 pase decisive şi 4,2 recuperări în actualul sezon, s-a arătat surprins de declaraţia lui LeBron, dar spune că nu se gândeşte la acest lucru acum. „Am rămas fără cuvinte, sincer să fiu. Pentru mine, înseamnă foarte mult, mai ales că vine din partea unui jucător ca el, care a ieşit MVP doi ani la rând şi ar putea să o facă în fiecare sezon. Dar deocamdată mă concentrez pe câştigarea meciurilor”, a explicat fundaşul celor din Chicago.

Alte rezultate

Charlotte - Cleveland 98-97
Indiana - detroit 111-101
Philadelphia - Houston 108-97
Totonto - Milwaukee 98-104
Washington - Miami 107-123
Memphis - Golden State 110-91
Minnesota - Chicago 91-108
New Orleans - Portland 95-91
Denver - Sacramento 104-90
Phoenix - Oklahoma City 98-116
LA Clippers - Dallas 100-106

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close