Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Carmelo Anthony va juca la New York Knicks

Carmelo Anthony va juca la New York Knicks

Carmelo Anthony va juca la New York Knicks
22 Feb 2011   •   13:44

Carmelo Anthony va face pereche cu Amare Stoudemire la New York Knicks. Starul lui Denver Nuggets este protagonistul unei tranzacţii complexe, în care sunt incluşi nouă jucători.

Astfel, Anthony, împreună cu Chauncey Billups, Anthony Carter, Shelden Williams şi Renaldo Balkman vor merge la New York, în schimbzl lor Knicks urmând să-i cedeze la Denver pe Raymond Felton, Danilo Gallinari, Wilson Chandler şi Timofey Mozgov, plus trei alegeri la drafturile din 2012, 2013 şi 2014. De asemenea, Nuggets vor primi şi 3 milioane de dolari.

În ultimele luni, Anthony nu a făcut un secret din faptul că îşi doreşte să joace pentru Knicks, o dovadă în acest sens fiind faptul că a refuzat o prelungire a contractului cu Nuggets în valoare de 65 de milioane de dolari. „Şi-a dorit să ajungă la New York şi am lucrat pentru asta cu el şi cu reprezentanţii săi. Schimbul este avantajos pentru toată lumea”, a declarat o persoană din anturajul echipei din Denver, citată de nba.com.

Carmelo Anthony a debutat în NBA în 2003, atunci când a fost a treia alegere la draft, după LeBron James şi Darko Milicic. În actualul sezon, jucătorul care a avut patru apariţii în All-Star Game are medii de 25,2 la puncte marcate (locul 6 în ligă), 7,6 la recuperări şi 2,8 la pase decisive.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close