Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet "Cavalerii" au defilat în faţa lui Miami, obţinând a 16-a victorie consecutivă pe teren propriu (VIDEO)

"Cavalerii" au defilat în faţa lui Miami, obţinând a 16-a victorie consecutivă pe teren propriu (VIDEO)

"Cavalerii" au defilat în faţa lui Miami, obţinând a 16-a victorie consecutivă pe teren propriu (VIDEO)
29 Dec 2008   •   16:00

LeBron James de la Cleveland a câştigat duelul cu rivalul Dwyane Wade şi i-a ajutat pe "cavaleri" să învingă Miami Heat cu 93-86, aceasta fiind a 16-a victorie consecutivă de pe teren propriu. James a înscris 11 din cele 33 de puncte ale sale în sfertul patru, ajutând Cavaliers să revină de la un deficit de 10 puncte. "Trebuie să joc bine la ambele panouri ca echipa să aibă succes, iar asta nu mă deranjează", a spus James, care a mai reuşit şase recuperări şi nouă pase decisive.
Wade a terminat partida cu 29 de puncte şi opt pase decisive pentru Heat, care câştigase patru meciuri consecutive până la partida de duminică. Wade a reuşit 10 puncte consecutive pentru Miami, în sfertul trei, dar a fost ulterior pus în umbră de James.
Mo Williams a adăugat 20 de puncte şi Ben Wallace a reuşit 14 recuperări şi 3 capace pentru Cleveland, în timp ce Udonis Haslem, cu 15 puncte, şi Daequan Cook, cu 12, au fost singurii jucători de la Miami care au mai trecut de bariera de 10 puncte înscrise.
Carmelo Anthony a înscris 32 de puncte şi Denver Nuggets a învins cu 117-100 la New York Knicks, la revenirea superstarului după o absenţă de trei meciuri cauzată de o accidentare la cot. Anthony s-a declarat încântat că Denver a reuşit să câştige două partide în lipsa lui. "A fost perfect. La început am ezitat, nu voiam să iau o pauză pentru a trata cotul. Oricând iei o pauză de odihnă într-un sezon lung ca acesta este bine", a spus Anthony.
Înfrângerea a fost a şasea consecutivă pentru Knicks, care păstrează "lanterna roşie" a Diviziei Atlantic, cu 11 victorii şi 18 înfrângeri.
Alte rezultate înregistrate duminică:
Los Angeles Lakers - Golden State Warriors 130-113
Sacramento Kings - Boston Celtics 63-108
Indiana Pacers - New Orleans Hornets 103-105
Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks 76-98
Vedeţi rezumatul zilei de duminică, 28 decembrie

Cele mai spectaculoase faze ale zilei, 28 decembrie

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close