Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Cavaliers scriu istorie şi au 13 victorii consecutive în NBA. Cavaliers - Pistons 79-73 (VIDEO)

Cavaliers scriu istorie şi au 13 victorii consecutive în NBA. Cavaliers - Pistons 79-73 (VIDEO)

Cavaliers scriu istorie şi au 13 victorii consecutive în NBA. Cavaliers - Pistons 79-73 (VIDEO)
Sursa foto: lebron james
01 Apr 2009   •   15:44

Formaţia care este lider în Conferinţa de Est din NBA, Cleveland Cavaliers, a reuşit o performanţă unică pentru istoria sa. Cavs au obţinut marţi a 13 victorie consecutivă şi au depăşit, astfel, vechiul record al grupării. Vedeta echipei, LeBron James, a jucat un rol decisiv în adjudecarea victoriei cu cele 25 de puncte ale sale, multe date din poziţii aproape imposibile.
Meciul nu a fost unul extrem de spectaculos, jucătorii angajându-se într-un meci care a semănat, în multe momente, cu o luptă. Cavs au pornit foarte încet motoarele, reuşind să câştige doar datorită unui ultim sfert foarte reuşit, în care au avut o serie în care au marcat 10 puncte fără ca adversarii din Detroit să reuşească măcar unul. Victoria de pe Quicken Loans Arena din Cleveland a fost a 36 în acest sezon pentru Cavaliers din 37 de meciuri, o performanţă incredibilă în condiţiile în care multe dintre meciuri au fost cu adersari în formă.
"A fost un meci bun, urât fizic şi de luptă. În trecut aveam multe meciuri de acest fel şi e amuzant să ne mai aducem câteodată aminte cum era", a declarat după meci antrenorul care s-a evidenţiat, Mike Brown de la Cavs, potrivit Eurosport
"Nu toate victoriile sunt foarte frumoase, dar important este că am găsit calea spre câştigarea meciului", a declarat LeBron James, de cinci ori prezent în All-Star Game până la vârsta de 24 de ani.
Meci foarte slab din punct de vedere al atacului pentru Detroit Pistons, însă, echipă care nu a dat decât doi jucători care au marcat peste 10 puncte, Richard Hamilton (13) şi Allen Iverson (11). Rasheed Wallace a avut şi el nouă puncte şi nouă recuperări, dar nu a fost de ajuns pentru ca echipa sa să se impună.

Rezultatele de marti:
Philadelphia 76ers - Atlanta Hawks: 98-85
Charlotte Bobcats - Los Angeles Lakers: 94-84
Indiana Pacers - Chicago Bulls: 107-105
Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks: 88-108
San Antonio Spurs - Ocklahoma City Thunder: 95-96
Denver Nuggets - New York Knicks: 111-104
Portland Trailblazers - Utah Jazz: 125-104
Sacramento Kings - New Orleans Hornets: 110-111
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: LeBron James Cleveland Cavaliers
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close