Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Cavaliers şi Celtics ajung în runda a II-a a playoff-ului şi vor fi adversare directe (VIDEO)

Cavaliers şi Celtics ajung în runda a II-a a playoff-ului şi vor fi adversare directe (VIDEO)

Cavaliers şi Celtics ajung în runda a II-a a playoff-ului şi vor fi adversare directe (VIDEO)
Sursa foto: lebron james
28 Apr 2010   •   13:51

Fanii baschetului nord-american au aflat, marţi, încă două dintre echipele calificate în semifilalele Conferinţei de Est din NBA. Cleveland Cavaliers şi Boston Celtics au profitat de avantajul terenului propriu şi s-au impus după câte cinci meciuri in faţa celor de la Chicago Bulls şi, respectiv, Miami Heat.
De câte cinci jocuri au avut nevoie Celtics şi Cavaliers, două dintre cele mai puternice echipe din NBA, pentru a se califica în runda a II-a a playoff-ului. Marţi seară, Cavaliers au câştigat un meci strâns cu Chicago Bulls, 96-94, în al cărui final ar fi să piardă controlul şi să irosească o bună şansă de a odihni jucătorii. Cu toate că a marcat doar 19 puncte, LeBron James şi-a dus echipa în runda următoare.
În celălalt meci decisiv al serii, Boston nu a avut probleme cu Miami Heat şi a câştigat la o diferenţă de zece puncte, 96-86. Dwyane Wade nu a putut face nimic să îşi readucă echipa în joc şi Celtics au trecut în runda următoare după o prestaţie solidă în faţa propriilor suporteri.
Cleveland şi Boston se vor duela în semifinalele Conferinţei de Est, iar primii vor avea avantajul terenului propriu. Acest lucru înseamnă că vor disputa cu un meci mai mult pe arena proprie. Prima partidă este programată pe 1 mai, iar a doua două zile mai târziu. Ambele se vor juca pe Quicken Loans Arena din Cleveland.

Alte meciuri de marţi
Los Angeles Lakers - Ocklahoma City Thunder 111-87
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 103-81
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close