Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Celtics câştigă în prelungiri cu Miami Heat, de la care a lipsit Wade. Boston s-a impus cu 112-108 (VIDEO)

Celtics câştigă în prelungiri cu Miami Heat, de la care a lipsit Wade. Boston s-a impus cu 112-108 (VIDEO)

Celtics câştigă în prelungiri cu Miami Heat, de la care a lipsit Wade. Boston s-a impus cu 112-108 (VIDEO)
Sursa foto: paul pierce
19 Mar 2009   •   12:00

Campionii NBA de la Boston Celtics au reuşit o victorie foarte importantă şi grea, în acelaşi timp, miercuri seară cu Miami Heat. Aflată în duel indirect cu Orlando Magic pentru locul al doilea în Conferinţa de Est a NBA, Boston s-a impus datorită evoluţiei excelente a lui Paul Pierce împotriva unui adversar lipsit de cel mai bun jucător al ei, All-Star-ul Wade. De asemenea, victoria este una de moral pentru Celtics, aflaţi în formă foarte slabă în ultima vreme.
Soarta le-a surâs "verzilor" din Boston atunci când superstar-ul Dwayne Wade a fost ţinut pe bancă de o accidentare la picior, iar campionii au profitat. Deşi le lipsea şi lor cel mai important jucător, pivotul Kevin Garnett, dar şi Ray Allen, un alt punct de reper în echipa gazdă, Celtics au avut jucători capabili să facă diferenţa, dintre care Paul Pierce s-a remarcat cu 36 de puncte şi 11 recuperări.
"În seara asta am avut nevoie de un impuls suplimentar în atac şi eu am încercat să aduc asta, a declarat Pierce după meci, potrivit Eurosport.
"Era unul dintre acele momente în care ai nevoie de o victorie ca de aer în condiţiile în care pare că pierdem câte un jucător pe zi. Am încercat doar să mă afirm cât timp erau ceilalţi băieţi indisponibili", a completat jucătorul.
Meciul a fost unul echilibrat şi s-a şi terminat la egalitate, 100-100, motiv pentru care a fost nevoie de prelungiri pentru a stabili învingătoarea. Acolo, Boston a reuşit cu patru puncte mai mult decât adversara şi s-a impus în cele din urmă. De la Miami, cele mai multe puncte au fost marcate de o rezervă, Machael Beasley, (21 de puncte), în timp ce Mario Chalmes a adăugat 19 puncte pentru echipa sa. De la adversari, Rajon Rondo a reuşit un "double double", terminând cu 27 de puncte şi 10 recuperări.
Cu toate că s-a impus miercuri, Celtics au tot doar cinci victorii în ultimele zece partide şi îi aşteaptă vineri un meci infernal, acasă la San Antonio Spurs.
Antena3.ro

Rezultatele de miercuri din NBA:
Charlotte Bobcats - Sacramento Kings: 104-88
Indiana Pacers - Portland Trailblazers: 85-95
New York Knicks - New Jersey Nets: 89-115
Ocklahoma City Thunder - Chicago Bulls: 96-103
Memphis Grizzlies - Denver Nuggets: 109-111
New Orleans Hornets - Minnesota Timberwolves: 94-93
Milwaukee Bucks - Orlando Magic: 80-106
Houston Rockets - Detroit Pistons: 106-101
Phoenix Suns - Philadelphia 76ers: 126-116
Los Angeles Clippers - Washington Wizards: 123-108
Vedeţi cele mai spectaculoase faze ale zilei:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boston Celtics Miami Heat NBA
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close