Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Celtics dau semne de revenire după două victorii cu Raptors, 115-109 şi 94-88 (VIDEO)

Celtics dau semne de revenire după două victorii cu Raptors, 115-109 şi 94-88 (VIDEO)

Celtics dau semne de revenire după două victorii cu Raptors, 115-109 şi 94-88 (VIDEO)
Sursa foto: Paul Pierce, baschetbalist Boston Celtics
13 Ian 2009   •   17:11

Boston Celtics aveau, înaintea dublei cu Toronto Raptors, de pe 11 şi 12 iunuarie, patru înfrângeri consecutive şi mai multe eşecuri decât victorii în ultimele 10 partide. Venind după o demoralizantă înfrângere la Cleveland Cavaliers acasă, echipa din Boston a câştigat, duminică acasă la Raptors şi urma să întâlnească luni, pe propriul teren aceeaşi echipă.
Partida dintre "Verzi" şi canadieni a avut nevoie de prelungiri pentru a se decide câştigătoarea, deşi Raptors câştigaseră primele două sferturi. Cu un Paul Pierce în mare formă (39 de puncte şi 9 recuperări), echipa condusă de Kevin Garnett a revenit şi a câştigat, apoi, prelungirile, cu 22-16. Scorul final de 115-106 nu poate decât să îi liniştească într-o oarecare măsură pe fanii din Boston, care speră totuşi că dubla cu Raptors nu a fost un accident şi înfrângerile vor reveni.
De la echipa din Toronto, center-ul Andrea Bargnani a fost, din nou, cel mai bun jucător, în lipsa accidentatului Jose Calderon, marcator a 23 de puncte. Un alt jucător eficient a fost tânărul conducător de joc croat, Roko Ukic, care în doar 23 de minute a marcat 16 puncte. Boston a rămas pe locul 3 în clasamentul Conferinţei de Est, în timp ce Raptors a fost mai mult afectată, căzând pe 11.
O echipă foarte în formă a fost, în ultimele meciuri, Utah Jazz. Formaţia din Salt Lake City a câştigat, luni, cu 120-113 împotriva Indiana Pacers, ajungând la 4 victorii consecutive. Utah a depăşit Dallas în Vest, pentru a urca pe ultima poziţie care asigură prezenţa în playoff, a 8-a. Singura echipă din NBA cu mai multe victorii consecutive este Minesota Timberwolves, cu 5 succese în ultimele 5 meciuri.
Meciul acesta a înregistrat şi un record personal, Mehmet Okur reuşind cele mai multe puncte din cariera sa. El a marcat nu mai puţin de 43 de puncte! Kirilenko şi Williams au avut şi ei câte 23 de puncte, iar Utah Jazz joacă din ce în ce mai bine, promiţând să mai urce în clasament. Indiana, în schimb, are acum trei înfrângeri consecutive, cu toate că Danny Granger joacă bine (30 de puncte cu Utah).
Toate rezultatele zilei de luni:
Washington Wizards - Milwaukee Bucks: 91-97
New Jersey Nets - Ocklahoma City Thunder: 103-99
Boston Celtics - Toronto Raptors: 115-109
New Orleans Hornets - New York Knicks: 95-101
Chicago Bulls - Portland Trailblazers: 95-109
Utah Jazz - Indiana Pacers: 120-113
Iată cele mai frumoase 10 faze de joc de luni:

Şi rezumatul meciurilor:

Foto: www.celticsnews.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boston Celtics Utah Jazz NBA
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close