Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Celtics se răzbună şi mătură pe jos cu Nuggets chiar la ei acasă: 114-76 (VIDEO)

Celtics se răzbună şi mătură pe jos cu Nuggets chiar la ei acasă: 114-76 (VIDEO)

Celtics se răzbună şi mătură pe jos cu Nuggets chiar la ei acasă: 114-76 (VIDEO)
Sursa foto: Boston Celtics
24 Feb 2009   •   18:29

Campionii Boston Celtics au arătat luni, pe acasă la Denver Nuggets, că nu depind deloc de vedeta lor, Kevin Garnett. Deşi le-a lipsit jucătorul declarat drept cel mai bun fundaş din NBA sezonul trecut, "verzii" au câştigat meciul împotriva unor adversari respectaţi la nu mai puţin de 38 de puncte. În urma acestei partide, Celtics au revenit pe primul loc într-o Conferinţă de Est în care Cavaliers arată şi ei că au multe de dovedit.
Formaţia din Denver câştigase meciul tur, jucat în noiembrie, cu scorul de 94 la 85, fapt ce i-a făcut pe campioni să aibă un surplus de motivaţie. Ray Allen şi Paul Pierce, "cărăuşii" obişnuiţi au lui Boston, şi-au arătat încă o dată importanţa pentru echipă şi au marcat 26, respectiv 22 de puncte. Jucătorii gazdelor au părut, în schimb, că dorm pe teren. Chauncey Billups a reuşit unul dintre cele mai slabe meciuri ale carierei, reuşind doar 3 punte, pierzând mingea de 5 ori în cele 33 de minute pe care le-a petrecut pe teren.
"Cred că am intrat foarte concentraţi în meci. Antrenorul ne-a ţinut un discurs foarte motivant în care ne-a spus că data trecută au făcut ce au vrut cu noi", a declarat după meci Rajon Rondo, şi el autorul a 14 punte, 8 recuperări şi 8 pase decisive, potrivit Eurosport.
"Este ca şi cum am luat-o personal pentru atunci când au venit la noi acasă şi ne-au bătut, aşa că da, este cu siguranţă un meci în care ne-am propus răzbunarea", a declarat Pierce după meci.
"Am întâlnit o echipă înfuriată. Au vrut să ne bată, au vrut să ne umilească. Au jucat mai fizic decât noi, ne-au luat cu fulgi cu tot", a fost de acord antrenorul gazdelor, George Karl.
Nuggets nu mai pierduse la o diferenţă atât de mare de scor de 10 ani, de când au luat bătaie de la Chicago Bulls la 39 de puncte în 1998.
Celelalte rezultate:
New Jersey Nets - Philadelphia 76ers: 98-96
New York Knicks - Indiana Pacers: 123-119
Utah Jazz - Atlanta Hawks: 108-89
Sacramento Kings - New Orleans Hornets: 105-112
Los Angeles Clippers - Golden State Warriors: 118-105
Cele mai spectaculoase 5 faze de luni:

Rezumatele partidei de pe 23 februarie:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boston Celtics Denver Nuggets NBA
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close