Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Chicago Bulls pierd dramatic cu Denver Nuggets, 89-90, cu un coş anulat pe final (VIDEO)

Chicago Bulls pierd dramatic cu Denver Nuggets, 89-90, cu un coş anulat pe final (VIDEO)

Chicago Bulls pierd dramatic cu Denver Nuggets, 89-90, cu un coş anulat pe final (VIDEO)
Sursa foto: brad miller
11 Noi 2009   •   13:21

Echipa la care a făcut legendă Michael Jordan, Chicago Bulls, a pierdut partida de marţi, cu Denver Nuggets, după un final de meci foarte palpitant. Rose şi compania nu s-au ales cu nimic, însă, cu toate că s-au aflat de multe ori la conducerea meciului, iar în ultima secundă Brad Miller a reuşit (credea el) coşul izbăvitor. După vizionarea reluărilor, arbitrii au anulat reuşita, însă, iar Nuggets au câştigat.
Cu patru victorii şi două înfrângeri, se poate spune că Bulls au avut un început de sezon bun. Adversarii lor, însă, erau într-o formă şi mai bună, iar Nene şi compania au oferit o replică pe măsură echipei din Chicago la ea acasă, conducând pe tabelă în mare parte din meci. Carmelo Anthony, aflat în formă mare, a avut cea mai slabă evoluţie a sezonului, cu "doar" 20 de puncte marcate. Kenyon Martin a reuşit un "double double", cu 15 puncte şi 10 recuperări, iar Billups a înscris şi el 17 puncte. De partea cealaltă, Derrick Rose a fost, ca de obicei, omul numărul 1, cu 22 de puncte. Incredibilă este, însă, evoluţia lui Joakim Noah, care a terminat jocul cu 12 puncte şi 21 de recuperări!
Finalul partidei a fost incredibil, iar Brad Miller a avut şansa să aducă victoria lui Bulls, dar arbitrii nu i-au validat coşul de două puncte, iar meciul s-a terminat cu scorul de 89-90.

Rezultatele de marţi din NBA
Charlotte Bobcats - Orlando Magic: 81-93
Miami Heat - Washington Wizards: 90-76
Memphis Grizzlies - Portland Trailblazers: 79-93
Dallas Mavericks - Houston Rockets: 121-103
Sacramento Kings - Ocklahoma City Thunder: 101-98
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chicago Bulls Denver Nuggets NBA
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close