Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Chinezul Sun a debutat pentru Los Angeles Lakers (VIDEO)

Chinezul Sun a debutat pentru Los Angeles Lakers (VIDEO)

Chinezul Sun a debutat pentru Los Angeles Lakers (VIDEO)
08 Dec 2008   •   16:20

Internaţionalul chinez Sun Yue a evoluat pentru prima dată într-un meci oficial din NBA, pentru Los Angeles Lakers, înscriind patru puncte în victoria obţinută de echipa sa, 105-92, în meciul cu Milwaukee Bucks. Bryant a condus topul marcatorilor, cu 20 de puncte, iar Derek Fisher a contribuit şi el cu 19 puncte pentru Lakers, care a condus de la un capăt la celălalt partida.
Sun a fost primit călduros de mulţimea de la Staples Center când a intrat pe teren cu 5:14 minute înainte de final. Sun, al cărui sezon de debut a fost marcat de febră glandulară şi o accidentare la picior, a fost trecut pe foaia de joc pentru prima dată doar pentru că Luke Walton s-a îmbolnăvit. Chinezul a aflat cu puţin timp înainte de startul partidei că se va echipa pentru respectivul meci. Sun a jucat puţin peste cinci minute şi a înscris 4 puncte, reuşind 2 din 3 aruncări, faultând de patru ori şi cedând posesia în două faze de atac.
Sun, un conducător de joc de 2.06 metri a fost selectat iniţial de Lakers în runda a doua a draftului din 2007, însă nu a primit niciun contract sau o invitaţie pentru cantonamentul din acel an. În vârstă de 23 de ani, internaţionalul chinez a semnat totuşi în august un contract pe doi ani cu Lakers, după ce a avut o medie de 6,8 puncte şi 2,5 pase decisive pentru China, la Jocurile Olimpice de la Beijing.
Alte rezultate înregistrate duminică, 7 decembrie 2008
Indiana Pacers ? Boston Celtics 117-122 (după prelungiri)
Toronto Raptors ? Portland Trail Blazers 97-98
New York Knicks ? Detroit Pistons 104-92
Rezumatul partidelor de duminică, 7 decembrie 2008
Cele mai spectaculoase 5 faze ale zilei, 7 decembrie 2008

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Los Angeles Lakers baschet NBA
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close