Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Cleveland ? Atlanta 105-85. ?Cavalerii? se îndreaptă spre finala Conferinţei de Est (VIDEO)

Cleveland ? Atlanta 105-85. ?Cavalerii? se îndreaptă spre finala Conferinţei de Est (VIDEO)

Cleveland ? Atlanta 105-85. ?Cavalerii? se îndreaptă spre finala Conferinţei de Est (VIDEO)
08 Mai 2009   •   15:47

Cleveland Cavaliers a câştigat pentru a şasea oară în tot atâtea partide disputate în play-off-ul NBA 2009, învingând Atlanta Hawks, joi noapte, în partida a doua a întâlnirii. LeBron James a înscris 27 de puncte, din care trei după o aruncare de la 12 metri la finalul primei reprize, şi a ajutat Cleveland să se impună cu 105-85.

?Cavalerii? au terminat sezonul regulat cu cel mai bun raport de victorii/înfrângeri (66/16) şi au defilat în play-off eliminând Detroit Pistons în patru partide şi acum învingând Atlanta, la diferenţe de peste 10 puncte. ?Nu vreau să spun că sunt surprins. Suntem o echipă foarte bună. Suntem foarte încrezători şi credem în fiecare dintre noi?, a spus LeBron James.



Hawks, care au învins Miami Heat în şapte partide în sferturi, nu i-a avut pe Al Horford şi Marvin Williams, accidentaţi, pentru acest joc. Mai mult, Joe Johnson, poate cel mai bun jucător al lor, a făcut o entorsă în sfertul trei al meciului de joi şi nu a mai revenit pe teren. El speră totuşi să se recupereze până la meciul 3 al semifinalei, care se va disputa la Atlanta.

Cele mai tari faze ale partidei


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cleveland Cavaliers baschet NBA
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close