Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Cleveland Cavaliers domină conferinţa de Est şi trec de Boston Celtics cu 98-83 (VIDEO)

Cleveland Cavaliers domină conferinţa de Est şi trec de Boston Celtics cu 98-83 (VIDEO)

Cleveland Cavaliers domină conferinţa de Est şi trec de Boston Celtics cu 98-83 (VIDEO)
10 Ian 2009   •   14:40

Derby-ul monştrilor din Est s-a terminat aşa cum probabil mulţi se aşteptat, cu victoria liderilor din Cleveland, meciul fiind unul în care cele două echipe au excelat, în principal, la defensivă.
Meciul anului până acum în NBA, confruntarea de pe Quicken Loans Arena i-a avut ca protagonişti pe liderii Conferinţei de Est, conduşi de magnificul LeBron James, şi campionii de la Boston Celtics, aflaţi într-o formă foarte slabă. Derby-urile răstoarnă de multe ori aşteptările, dar era greu de ignorat înaintea partidei faptul că echipa gazdă câştigase toate le 18 partide jucate acasă în acest sezon, iar Boston avea, deja, trei înfrângeri consecutive. De această dată, calculele hârtiei au fost verificate în teren, iar Boston cade pe locul 3 în clasamentul conferinţei, fiind depăşită de Orlando Magic, câştigătoare în această etapă.
Meciul a fost unul foarte slab pentru verzi, doar vedeta Kevin Garnett reuşind câte ceva (18 puncte şi 15 recuperări), faţă de LeBron James, care a strălucit (38 de puncte, 4 mingi furate). Pentru Boston urmează, duminică, un meci incomod la Toronto, cu Raptors, în timp ce Cleveland nu mai joacă până pe 13 ianuarie, când vor întâlni Memphis Grizzlies.
Într-un alt meci, Denver Nuggets a întâlnit acasă pe Detroit Pistons într-un duel al locurilor 4. Allen Iverson (Detroit) şi Chauncey Billups (Denver) şi-au întâlnit, amândoi, fostele echipe, cei doi fiind obiectul unui schimb ce a avut loc în vara lui 2008. Iverson a decis meciul, cu cele 23 de puncte ale sale, în favoarea oaspeţilor din Detroit.
Performerul zilei de vineri a fost, fără discuţie, extrema celor de la Miami Heat, vedeta Dwayne Wade, care a marcat un număr ameţitor de puncte, 41, în meciul câştigat de echipa sa acasă la Sacramento Kings.
Iată cele mai importante faze din meciurile zilei de vineri în NBA:

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close