Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Cleveland Cavaliers, învinşi ca prin magie la Washington, după 13 victorii la rând (VIDEO)

Cleveland Cavaliers, învinşi ca prin magie la Washington, după 13 victorii la rând (VIDEO)

Cleveland Cavaliers, învinşi ca prin magie la Washington, după 13 victorii la rând (VIDEO)
03 Apr 2009   •   20:03

Washington Wizards, una dintre cele mai slabe formaţii din actualul sezon al NBA, a reuşit să strice seria victoriilor consecutive a ?cavalerilor? din Cleveland. Magicienii s-au impus cu 109-101, în primul meci cu Gilbert Arenas şi Brendan Haywood în acelaşi timp pe teren, şi au pus capăt recordului de 13 victorii la rând ale celor de la Cleveland Cavaliers.

LeBron James a declarat că nu este surprins de faptul că Wizards au fost mai mult decât pregătiţi pentru partida cu liderii Conferinţei de Est. ?Recordurile nu contează atunci când jucăm cu Wizards. Aşa este de fiecare dată când jucăm cu ei?, a spus LeBron James.

Arenas a reuşit 11 puncte, 10 pase decisive şi şase recuperări, în timp ce Haywood a adăugat alte 12 puncte şi 10 recuperări. Caron Butler a înscris 25 de puncte şi Antwan Jamison 19 puncte pentru Washington, în timp ce LeBron James a terminat partida cu 31 de puncte, şase pase decisive şi nouă recuperări.

Alte rezultate înregistrate joi, 2 aprilie 2009
Milwaukee Bucks ? Philadelphia 76ers 105-95
Denver Nuggets ? Utah Jazz 114-104

Cele mai spectaculoase 5 faze ale zilei:


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cleveland Cavaliers
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close